Wil je voortaan de nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je dan hier in.

 

Beste Hadewij-fan,

Dit is de eerste nieuwsbrief van Hadewij.nl. We gebruiken je e-mailadres omdat je eerder met Hadewij hebt gemaild of omdat je eerder via de website hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van exposities e.d.

Denk je: "Hee, wat leuk!", ga dan verder met de volgende alinea!
Wil je deze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen, schrijf je dan uit, da's dan meteen geregeld. In dat geval: excuses voor het ongemak.

 

Nieuw werk: de Faun-kast!

Zoals velen van jullie wel zullen weten zit Hadewij niet graag stil. Dat kun je zien aan de hoeveelheid werk die ze in de loop der jaren heeft geproduceerd ( zie bijv. http://hadewij.nl/historie).

Nu is er weer nieuw werk: een prachtig beschilderd kastje met bijzondere "bokkepoten" en échte hoorns.

Een echte must-have voor de Hadewij-liefhebber. Via de website (http://hadewij.nl/contact/interesse-faun/) kun je je belangstelling aangeven voor dit prachtige kunstwerk, bijvoorbeeld om eens een afspraak te maken om het te komen bekijken.
 

Nieuwe Website

Afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website. Heel veel foto's weer opduikelen en bewerken en natuurlijk het inrichten en bouwen van de website zelf. Wij zijn er trots op en zijn benieuwd naar jullie reacties!Kijk snel op hadewij.nl

Facebook Fanpage

Wil je snel en regelmatig op de hoogte blijven van wat Hadewij allemaal doet? Check dan haar Facebook fanpage! Je kunt de fanpage ook bekijken als je niet lid bent van facebook.

Exposities

Er staan voor de komende tijd twee exposities op de planning. De data staan nog niet helemaal vast, dus daarover later meer.

Veel groeten,

Team Hadewij.nl

Wil je mijn nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om je af te melden