Atelieropruiming

Atelieropruiming/herfstactie!

Hadewij gaat verhuizen naar een nieuw atelier. Bij het inpakken komen we zo veel spullen bij tegen, dat we besloten hebben tot een éénmalige herfstactie met kortingen tot wel meer dan 50%! Al enige tijd staan er een aantal prachtige kasten klaar te zijn in Hadewij's atelier. We vinden het hoog tijd dat iemand anders er ook van kan genieten. Ook gaan er enkele schilderijen in de aanbieding!

Nu heb je de kans om voordelig een échte Hadewij in je bezit te krijgen! Reageer snel om een afspraak te maken in het atelier.

Gezellig zitten, nu voor € 750,-
Deze kast heeft een afmeting van 112x53x95 (lxbxh) en is recent door Hadewij gerestaureerd. De kast is een poos in gebruik geweest bij ons zelf. Een kast met veel opbergruimte die bijvoorbeeld dienst kan doen als dressoir. Kijk vooral ook naar de poten! Een fraai detail.

Struisvogel, nu voor slechts € 800,-

De Struisvogelkast is nog gemaakt in atelier "De Schouwerij" in Schouwerzijl. Heeft bovenstaande kast al unieke poten; van deze kast kan gezegd worden dat die zéér potig is. De struisvogelpoten zijn met de hand gebeiteld uit essenhout, daarna geschuurd en gepolijst.

Detail: in de kast zit een bewegingssensor. Als het deurtje opengaat, gloeien er twee ogen op. Je bent er gloeiend bij! Of je wordt bijgelicht bij hetgeen je in de kast zoekt natuurlijk. :-)

afmetingen:40x33x137 (lxbxh)FAUN kast, een prachtig nachtkastje met meer dan 50% korting! Nu € 900,-

Dit fraaie nachtkastje is de meest recente van Hadewij's hand. Deze kast heeft eveneens unieke poten, maar is ook voorzien van échte hoorns!

Dit is echt een buitenkans! Méér dan 50% korting op dit recente werk van Hadewij.

afmetingen: 34x31x83 cmOpruiming schilderijen met stevige korting! Prijzen vanaf € 50,-

Bok met kind, 24x50cm, € 50,-Ezel met kind, 24x50cm, € 50,-Wachtkamer, 30x70cm, € 250,-

Mannenoogst, 60x80cm, nu voor € 350,-

Vogelen in het Reitdiep, Tweeluik 60x90cm (2x),€ 700,- (€ 400,- p/st)

Ik maak graag een afspraak voor:

Velden met * zijn verplicht.